Ampumarata

Seuran omistama ampumarata sijaitsee Songassa noin 10km sinetästä pelloon päin. Sinetän suunnasta tultaessa ampumaradalle on opaste Pellontieltä oikealle. Sivun alalaidasta löytyy kartta jossa näkyy ampumaradan radan paikka just eikä melkein.

Kivääriradalta löytyy liikkuva hirvi- / karhurata sekä hyökkäävän karhun rata. Ampumapaikkoja on 50,75 ja 100 metrin matkoille.

Rovaniemen riistanhoitoyhdistys järjestää kivääriradallamme syksyisin metsästyslain mukaisia ampumakokeita joissa seuramme jäsenet toimivat ampumakokeen vastaanottajina. Ampumakokeiden aikataulut löytyvät riista.fi -sivuston tapahtumahausta (tapahtumahaku).

Haulikkoampujien iloksi radalla on myös automaattinen metsästystrap -rata.

Trap -ammunnat syksyn 2018 aikana torstaisin kello 18 alkaen, Tervetuloa!Ratamaksut jäsenille

Ampumarata on jäsenmaksun maksaneille Karhukivalon Erä ry:n jäsenille vapaassa käytössä ilman erillisä ratamaksuja. Osallistuminen harjoitusammuntoihin on jäsenille ilmaista (sisältyy jäsenmaksuun), ja jopa suotavaa.


Ratamaksut seuran ulkopuolisille ampujille

Kiväärirata

  • 5 € kertamaksu radalla olevaan lippaaseen
  • 20 € vuosimaksu seuran tilille

Trap -rata

  • 20 € vuosimaksu seuran tilille

Vuosimaksu oikeuttaa osallistumaan kaikkiin ampumaradalla järjestettyihin yleisiin trap- ja kivääriharjoitusammuntoihin. Ratamaksu sisältää Trap -ammunan savikiekot, niistä ei tarvitse vuosimaksun lisäksi erikseen maksaa. Patruunat ja ase pitää olla omasta takaa.

Harjoitusammuntojen aikataulut selviää radan tapahtumakalenterista.

Maksaessasi vuosimaksun, kirjoita tilisiirron viestikenttään "Ampumaradan vuosimaksu". Verkkopankista tulostettu tai kännykkään tallennettu maksukuitti toimii vuosikorttina (pankin arkistointitunnus tulee olla näkyvissä).


Yksityiset ampumaharjoitukset

Voit varata ampumaradan (Kivääri / Trap) myös yksityiseen ampumaharjoitteluun esimerkiksi kaveri- tai metsästysporukallesi, jolloin maksuperuste on 100 € / ilta.

Toiveiden mukaan eri ampumamuotoja voidaan myös ammuttaa saman illan aikana, ja tällöin hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Varataksesi radan, ota yhteyttä ratajaoksen vetäjään.

Klikkaa tästä AMPUMARADAN SÄÄNNÖT

MUISTA TÄYTTÄÄ RATAPÄIVÄKIRJA JA NOSTAA LIPPU


Ampumaradan yhteyshenkilöt

Ratajaoksen vetäjä:

Hannu Tuisku 050 4905314 (ratavaraukset ja kyselyt)

Muut yhteyshenkilöt:

Tuomas Harju 040 7505507

Marko Haavikko 040 5758119

Jari-Matti Tapio 040 7669028

Heikki Heiskari 040 7651197

Jarno Arajärvi 040 6350034 (Haulikko)